Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < Komentarji in mnenja - študentska prehrana |
|
Objavljeno:
Sre Sep 08, 2004, 2004b 12:13
|
|
|
direktorica
Pridružen/-a: Pon Avg 2004 19:42
Kraj: Ljubljana
|
|
kvaliteta študentske prehrane, njena ponudba, odnos gostincev do študenta in obratno - vse to so stvari, ki se tičejo vseh nas, ki uporabljamo študentske bone. zanimajo nas vaše izkušnje, pripombe, kometarji, ki lahko prispevajo k dvigu kvalitete študentske prehrane.
torej ... las v juhi? mrzel krompir? dober natakar? odlična sladica? miza v kotu? ... kdaj? kje? kako?
Nazadnje urejal/a sanja Pon Sep 20, 2004, 2004b 13:55; skupaj popravljeno 1 krat |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre Sep 08, 2004, 2004b 17:45
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Avg 2004 20:04
Kraj: Tolmin
|
|
No, pa bom jaz nekaj prispeval k tej temi in naredil nekaj reklame za tiste, ki si jo zasluzijo 8)
Meni osebno je postala ena najboljsih restavracij "Kurji tat". Je zadaj za Intersparom na Vicu. Imajo vsak dan 4 menije, med katerimi lahko izbiras. Ponavadi so to: testenine (se posebej dobre z lososom), ena ribja jed (skarpena, orada, girice,...), ena mesna jed in minestra. Glede kvalitete lahko povem samo to, da se nisem bil razocaran.
Poleg tega je stvar organizirana tako, da dobis juho ali predjed (kakor se odlocis - za predjed imajo ponavadi kaksne odlicne namaze), glavno jed in sladico. Postrezba je odlicna, natakarjem ni odvec razlozit kaj je na jedilniku. Je pa bon relativno drag (550 sit) in pijaca ni ravno poceni.
... zdej sem pa postal lacen  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Sep 20, 2004, 2004b 11:05
|
|
|
|
|
Pozdravljeni vsi skupaj!
Tile boni se po Slovneiji tako razlikujeo, da lahko rečem toliko koliko je studentov, toliko je razlik.
Na Primorskem so boni malce drazji kot drugod, pa se manjsa, dosti manjsa izbira je.
Gostinci pa se do studentov v veliki meri obnasajo kot, da so najvecji izmecki.. Navajeni so (menda) dobrih gostov, ki v sezoni puscajo menda velike denarce, od studentov pa ni nekega zasluzka. Nemalokrat pa pozabljajo, da so ravno studentje tisti, ki gor drzijo gostince, ko ni radodarnih gostov. |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Sep 20, 2004, 2004b 12:27
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Sep 2004 12:17
Kraj: Danes tu, ju3 tam
|
|
| gostja je napisal/a: |
| ...Na Primorskem so boni malce drazji kot drugod, pa se manjsa, dosti manjsa izbira je... |
To gre eno z drugim, mar ne?
No, jaz bi v prvi vrsti pohvalil menzo Klopčič na Litostroju. Hrana je dobra, velike porcije, študentski boni pa poceni. Tudi brez bonov so cene ugodne.
 |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Sep 20, 2004, 2004b 14:34
|
|
|
|
|
Samo potem to nas *primorce* tudi tepe..
Sicer pa, resda je izbira majhna, ampak Storia (juha, glavna jed, sladica, solata) je super (testenine, ribe,.. ), obe kitajski tudi.
V Ljubljani poznam pa Zong hua , ki ima kar pestro ponudbo in dobro hrano. Pa še mehiško restavracijo, ki je včasih za ponucat . |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Sep 23, 2004, 2004b 21:18
|
|
|
|
|
Za sendvice pa je najboljsi Volta cafe! Imajo odlicen puranji file v sendvicu!  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Okt 04, 2004, 2004b 9:58
|
|
|
nekoč svetovalec , danes ... :)
Pridružen/-a: Tor Avg 2004 11:10
Kraj: 101
|
|
Ma ja v legende na pico, ali pa v tvojih pet minut če se vam zelo telo mudi.
Dober tek  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Okt 11, 2004, 2004b 14:00
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Okt 2004 13:17
|
|
Kupil sem bon za Restavracija Mobitel (Eurest d.o.o.) in naletel na dvoje če ne več razočaranj. Za bone je bila reklama v prodajalni bonov na kersnikovi - ki je navajala ugodno ceno omenjenih bonov in lokacijo na Vilharjevi.
Ob iskanju restavracije na Vilharjevi pa sledi razočaranje: restavracije na Vilharjevi pa ni in je ni nikoli bilo - le ta je locirana na Vojkovi v novi poslovni stavbi Mobitela. Ob iskanju restavracije na Vojkovi pa vnovič razočaranje: do restavracije ne more noben, ki ni zaposlen na Mobitelu (bodisi kot študent ali kakor koli drugače).
kaj naj sedaj z boni slovenskega giganta mobilne telefonije????  _________________ Lep pozdrav, RW-r |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Okt 11, 2004, 2004b 14:03
|
|
|
direktorica
|
|
u mami ... to pa je informcija za komisijo za prehrano, ki je pristojna, da v takih primerih preveri vse skupaj. vseeno bi potrebovali tvojo "prijavo". naredi uslugo sebi in vsem, ki bodo še naleteli na to težavo, in sporoči, kaj se ti je zgodilo na komisija.prehrana@kiss.si
na grmado s takimi  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre Nov 10, 2004, 2004b 13:47
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Avg 2004 18:19
|
|
pohvala za gostilnico la storia na kersanikovi. hitro, okusno in običajno zelo prijazno.  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre Nov 10, 2004, 2004b 17:25
|
|
|
|
|
Pa tudi španska restavracija Flamenco... za glavno zeleznisko postajo. Odlicno! Same dobre jedi, pa kaaaaaaksne sladice  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre Nov 17, 2004, 2004b 20:40
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Avg 2004 11:10
Kraj: 101
|
|
Odlična solata v foculusu za bon, stari! Jurčki v omaki, ohrot, svašta, pejte pogledat.
Dober tek!"
Nazadnje urejal/a mario Sre Jan 26, 2005, 2005b 10:08; skupaj popravljeno 1 krat |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Nov 18, 2004, 2004b 10:00
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Sep 2004 16:25
|
|
Jaz esm pa slišala, da je mehiška v City parku the best! Morm probat. Drgač pa jaz bolj malo hodim na bone jest, ker sama kuham - ampak bom spet začela . Nekdo je omenil špansko restavracijo Flamenco (mislim da je v Župančičevi jami - blizu Mobitelovega centra) - super je!!! Pred nekaj časa, še predno sem za pol leta odšla v Španijo sem tam jedla in sem bila zelo zadovoljna- vendar pa nisem jedla na bone . Za pravi španski flamenko sta včasih (za zdaj ne vem) poskrbela 2 kitarista, ki sta ob določenih večerih (mislim da sreda, četrtek in petek) skrbela za čudovito vzdušje. Sicer pa kar se tiče španskih zadev, jaz nikoli nisem objektivna - priznam.
Čav, tina |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Dec 30, 2004, 2004b 13:17
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Dec 2004 17:09
|
|
Kako se pa pride zraven v komisijo za prehrano oz. kako lahko rataš "inšpektor" za ocenjevanje študentskih restavracij? Jaz bi se javil!
Sej to je pogosto problem - študentarija bi sodelovala pri zadevah, ki jih ima čez ŠOU - samo zraven se ne da priti, če ne poznaš koga, ki je pri koritu. Jest bi bil krasen inšpektor, ker rad papam.  _________________ by SuPeRSoNiC |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Sre Jan 05, 2005, 2005b 9:25
|
|
|
direktorica
|
|
supersonic - inšpektorje za prehrano (kolikor sem seznanjena) imenuje minister za socialo in zdravstvo ŠOU v Ljubljani. za natančenjši postopek ti priporočam, da se obrneš na e-pošto komisija.prehrana@kiss.si, kjer ti bo odgovoril andrej okorn, vodja komisije za študentsko prehrano. jaz pa se bom potrudila, da ta odgovor dobim v pisni obliki - tudi za ta forum - da bomo vsi vedeli, kako in kaj:)  |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|