Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < podpis aneksa |
|
Objavljeno:
Čet Nov 24, 2011, 2011b 13:33
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Maj 2010 9:56
|
|
Pozdravljeni,
letos sem dobila odločbo o tem da se mi podaljša bivanje v domu. Povabila na podpis aneksa še nisem dobila po pošti na stalni naslov, tu na forumu pa sem zasledila da ti ga dostavi hišnik, hkrati pa sem zasledila da je danes zadnji dan za podpis aneksov. Sama sem v domu letos bila le parkat, tako da me hišnik res ni mogel dobiti, oziroma bila sem prepričana da dobim to po pošti na stalni naslov. Prosim, povejte mi kako je s tem oz kaj naj sedaj storim? Hvala, lp |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Nov 24, 2011, 2011b 14:46
|
|
|
nekoč svetovalka, danes ... :)
Pridružen/-a: Tor Feb 2011 14:55
Kraj: Ljubljana
|
|
Bk, lepo pozdravljena!
Predlagam ti, da pokličeš na telefonsko številko 01 242-1015 in povprašaš. Samega postopka namreč ne morem razbrati iz pravilnika, saj gre za prakso študentskih domov, ki ni nikjer izrecno zapisana. V času mojega delovnika, ni bilo več uradnih ur in jih tako nisem uspela doklicati. Še več koristih informacij boš našla tukaj.
Če imaš še kakšno vprašanje, smo ti na voljo! _________________ Zavod Študentska svetovalnica brezplačno pravno svetovanje v obliki prvega pravnega nasveta izvaja na podlagi projekta Aktivendrzavljan.si, v okviru dejavnosti za povečanje aktivnega državljanstva mladih, ki se financira iz Evropskega socialnega sklada. |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Nov 24, 2011, 2011b 15:15
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Maj 2010 9:56
|
|
| no bom pa jutri poklicala in se pozanimala.Čeprav prebrala sem da če ne podpišeš aneksa moraš plačati od 1.10 naprej ekonomsko ceno in se izseliti. Ampak v tem primeru ne gre za to da ga nisem hotela podpisati, temveč le da sem mislila da bom obveščena po pošti. Torej rada bi kljub vsemu obdržala dom...upam da se bo dalo kaj zmenit, hvala vseeno |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|