Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < vpis na višjo šolo |
|
Objavljeno:
Tor Mar 06, 2012, 2012b 20:26
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Mar 2012 20:12
|
|
zdravo! Star sem 20 let in sem redni študent 2.letnika na pravni fakulteti LJ, naslednje študijsko leto pa bom verjetno pavziral, zato bi se rad 8.3.12 vpisal na višjo šolo, samo zaradi statusa. Na višjo šolo še nikoli nisem bil vpisan, torej se lahko vpišem redno.
Na katero višjo šolo naj se vpišem 8.3.? Je za moje potrebe sploh pomembno na katero?
Lep pozdrav in hvala za odgovor |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Čet Mar 08, 2012, 2012b 10:28
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Nov 2011 9:13
|
|
Pozdravljen snog56.
Vpišeš se lahko na katero koli višjo strokovno šolo, ki ima razpisana vpisna mesta - vendar pridejo v tvojem primeru v poštev bolj javne višje strokovne šole in Zasebne višje strokovne šole s koncesijo, kamor se lahko vpišeš tudi redno (Zasebne višje strokovne šole brez koncesije so plačljive).
Razpisana mesta si lahko pogledaš v RAZPISu ZA VPIS V VIŠJE STROKOVNO IZOBRAŢEVANJE V ŠTUDIJSKEM LETU 2012/13
Opozorim naj, da je danes zadnji dan za oddajo prijave
To pomeni, da jo danes s priporočeno pošto še lahko pošlješ.
Lep pozdrav,
Aljaž |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|