Kazalo po Študentska svetovalnica forumu
Pomoč pogostih vprašanj  Išči  Seznam članov  Skupine uporabnikov  Tvoj profil  Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava   Registriraj se

Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.

Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.

Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice

Avtor Sporočilo
<  Vpis - problem - prepis.
someonex3
PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012, 2012b 14:38  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Jun 2012 14:34

Dober dan. Velik problem Smile V 1. roku sem se vpisal na FKKT smer kemija, toda medtem se je zgodil en splet čudnih okoliščin in me tak fax nikakor več ne zanima. Prepisal bi se na finančno matematiko. Sicer sem kemijo dal na 1. mesto, matematiko pa na 3. Matura (ki še poteka) mi gre dobro in vem, da bom sprejet na kemijo, ki bo imela malo omejitev, finančna matematika pa sploh ne. Ali res ne obstaja možnost, da že letos oktobra pridem na matematiko? Da se takoj prepišem ali kaj podobnega Sad ?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
LucijaP
PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012, 2012b 17:02  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Mar 2012 9:22

Someonex3, živijo!

Naj te potolažim, ta možnost z malo sreče obstaja. Wink

V Razpisu za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2012/2013 je pojasnjeno, da se lahko v drugem roku na še prosta mesta prijavijo vsi kandidati, ki se nameravajo vpisati v študijskem letu 2012/2013, ne glede na to ali so že bili sprejeti v enega od v prvi prijavi napisani študijskih programov.

Exclamation Drugi prijavni rok traja od 22. do 29. avgusta 2012. V primeru, da bodo vpisna mesta na finančni matematiki še prosta, se boš lahko vpisal tja.

Podatki o še prostih vpisnih mestih za drugi prijavni rok bodo 21. avgusta 2012 objavljeni na spletnih straneh prijavnih služb.

Držim pesti! Wink

Lucija
Nazaj na vrh
someonex3
PrispevekObjavljeno: Pon Jun 11, 2012, 2012b 18:10  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Jun 2012 14:34

Sploh nemorem zbrati besed, da vam opišem kako ste mi polepšali dan, teden, celotno poletje. Glede na to da je na matematiko finančno bilo vpisanih 51 ljudi prostih mest pa še 70 upam da mi uspe. Če mi pa ne, pa bom imel vsaj mirno vest, da sem naredil vse kar se da. Še nekaj. Če me sprejmejo na kemijo in se v 2. roku prijavim na finančno matematiko, ali moram obvestiti koga da se tisti vpis za kemijo ne upošteva. Hvala! Smile Wink Very Happy
Nazaj na vrh
MašaG
PrispevekObjavljeno: Pet Jun 15, 2012, 2012b 8:23  Odgovori s citatom
socialno svetovanje

Pridružen/-a: Sre Jun 2009 15:53

Zdravo someonex3!

Ne, nikomur ti tega ni treba sporočiti, tvoja prijava na Kemijo bo propadla, ker se ne boš šel vpisat v avgustu.

Veliko sreče na maturi še naprej in uživaj poletje, to je verjetno najdaljše in najbrezskrbnejše zate do konca življenja! Wink

LP Maša
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Stran 1 od 1
Kazalo po Študentska svetovalnica forumu -> Dodiplomski študij

Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu