Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < Vpis - problem - prepis. |
|
Objavljeno:
Pon Jun 11, 2012, 2012b 14:38
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Jun 2012 14:34
|
|
Dober dan. Velik problem V 1. roku sem se vpisal na FKKT smer kemija, toda medtem se je zgodil en splet čudnih okoliščin in me tak fax nikakor več ne zanima. Prepisal bi se na finančno matematiko. Sicer sem kemijo dal na 1. mesto, matematiko pa na 3. Matura (ki še poteka) mi gre dobro in vem, da bom sprejet na kemijo, ki bo imela malo omejitev, finančna matematika pa sploh ne. Ali res ne obstaja možnost, da že letos oktobra pridem na matematiko? Da se takoj prepišem ali kaj podobnega ? |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Jun 11, 2012, 2012b 17:02
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Mar 2012 9:22
|
|
Someonex3, živijo!
Naj te potolažim, ta možnost z malo sreče obstaja.
V Razpisu za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe v študijskem letu 2012/2013 je pojasnjeno, da se lahko v drugem roku na še prosta mesta prijavijo vsi kandidati, ki se nameravajo vpisati v študijskem letu 2012/2013, ne glede na to ali so že bili sprejeti v enega od v prvi prijavi napisani študijskih programov.
Drugi prijavni rok traja od 22. do 29. avgusta 2012. V primeru, da bodo vpisna mesta na finančni matematiki še prosta, se boš lahko vpisal tja.
Podatki o še prostih vpisnih mestih za drugi prijavni rok bodo 21. avgusta 2012 objavljeni na spletnih straneh prijavnih služb.
Držim pesti!
Lucija |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Jun 11, 2012, 2012b 18:10
|
|
|
Pridružen/-a: Pon Jun 2012 14:34
|
|
Sploh nemorem zbrati besed, da vam opišem kako ste mi polepšali dan, teden, celotno poletje. Glede na to da je na matematiko finančno bilo vpisanih 51 ljudi prostih mest pa še 70 upam da mi uspe. Če mi pa ne, pa bom imel vsaj mirno vest, da sem naredil vse kar se da. Še nekaj. Če me sprejmejo na kemijo in se v 2. roku prijavim na finančno matematiko, ali moram obvestiti koga da se tisti vpis za kemijo ne upošteva. Hvala!  |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pet Jun 15, 2012, 2012b 8:23
|
|
|
socialno svetovanje
Pridružen/-a: Sre Jun 2009 15:53
|
|
Zdravo someonex3!
Ne, nikomur ti tega ni treba sporočiti, tvoja prijava na Kemijo bo propadla, ker se ne boš šel vpisat v avgustu.
Veliko sreče na maturi še naprej in uživaj poletje, to je verjetno najdaljše in najbrezskrbnejše zate do konca življenja!
LP Maša |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|