Kazalo po Študentska svetovalnica forumu
Pomoč pogostih vprašanj  Išči  Seznam članov  Skupine uporabnikov  Tvoj profil  Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava   Registriraj se

Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.

Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.

Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice

Avtor Sporočilo
<  Preselitev Litostroj - Poljanska(nov dom)
mala007
PrispevekObjavljeno: Ned Sep 28, 2008, 2008b 12:56  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Ned Sep 2008 12:50

Živjo! Mene pa zanima, če bi katera punca iz Poljanske iz ta novga doma, zamenjala sobo za sobo na Litostroju? Cena na Litostroju je mal manj, k 100€, vse ostalo pa plačaš posebi (npr. parkirno mesto v garaži, fitnes,...)... Vse, ki ste zainteresirane pište sem gor. Hvala, Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
ninc|
PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2008, 2008b 16:50  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 16:42

hei hei

jaz razmišljam o selitvi ampak v bistvu bi raje šla na kardeljevo...je pa mogoče možnost tudi litostroja..
še iščeš kandidata??
kai če se recimo mi2 zmenima da se zamenjama morma to nardit v preselitvenem roku al lahko kadarkoli samo pač grema v sprejemno pisarno??
pa zanima me zaka bi menjala???
ker se ti zdi dom lepši al lokacija al te cimra moti??

ker jaz iskreno povedano razmišlam o menjavi ker mi malo lokacija ne diši.ta vožnja skos center iz faksa pa to...pa glavni razlog da je dom premirn..nič kai se ne dogja...nikjer ni skor nikoli nobenega pa tak. je tam kaj bolj živo?? ker kolko sem jaz slišala niti ni kai preveč.... kai pa cimra tvoja ?? je ql...al je z njo kai narobe da bi se selila?? no lahko mi daš tut msn pa malo predebatirama vse če si za??
Nazaj na vrh
mala007
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2008, 2008b 14:15  Odgovori s citatom

živjo! se opravičujem za zamudo, šele danes sem do compa pršla, sem mela mal manj neprijetnih obveznosti v tem tednu. še iščem nekoga za preselitev. lej moti meto, da mi je dom ful predaleč od faksa, faks mam v centru lj. cimra je ful fajn. cimra pa prav tako. lej če te še kej zanima maš tle cifro 040 302 189 pa mi kr sendi sms, ker sem vedno nekje daleč od telefona... lol:) lahka se me kr ta tedn oglasmo v pisarni pa vprašamo , samo mi ti prej sms pošlji pa se zmenimo kk pa kej. ok. lepo se mej.. papa

Nazadnje urejal/a mala007 Ned Okt 19, 2008, 2008b 9:23; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
adil
PrispevekObjavljeno: Sob Okt 18, 2008, 2008b 17:35  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Sob Okt 2007 13:43

Kaj bi lahk malo opisala dom. Jst planiram it v litostroj (če bom bil sprejet - še nism dobu odločbe Sad ) pa me zanima če je kej fešt, kire dobre restravracije so v bližini doma, kak je družabno življenje v domu(al ste bolj zaprti vsak v svoje sobe)...

barbi igre
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mala007
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 19, 2008, 2008b 9:22  Odgovori s citatom

dom je ful lepo opremljen, sobe so ful vlke... žurke so v kletnem prostoru. zraven je restavracija klopčič, majo kr okej za jest, cena bona pa je tud ful pocen...
Nazaj na vrh
ninc|
PrispevekObjavljeno: Ned Okt 19, 2008, 2008b 10:44  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Okt 2008 16:42

no sm ti sendala sms sam mogoče boš tule prej vidla Smile no sem še zato da se selim. zdaj še celo bolj v litostroj. samo bi se dobila prej na pijači če se da ker še mam par vprašanj..pa najbolj če bi se dalo bi spoznala tak malo tut cimre če bi se dalo...Smile pa kolko so kai stari...kaj študirajo...pa tak...nič sporoči mi Smile lahko se že ju3 dobima če si za...pa da čim prej vse uredina...
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Stran 1 od 1
Kazalo po Študentska svetovalnica forumu -> Subvencionirano bivanje

Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu