Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < Pritožba za bivanje! |
|
Objavljeno:
Sre Okt 29, 2008, 2008b 9:22
|
|
|
Pridružen/-a: Sre Feb 2008 21:15
|
|
Oj!
V tem šolskem letu sem ostala brez statusa, zato bom tudi izgubila pravico do bivanja v študentskem domu. Vendar, ker
vsi vemo, kako draga so stanovanja v Lj, bi rada bivanje še malo zavlekla.
Ko sem vlogo oddala, je nisem podpisala, in ker se to šteje za nepopolno vlogo, sem pričakovala, da
bom prejela poziv za dopolnitev vloge oz. podpis v mojem primeru.
Tega nisem prejela, sem pa dobila kar odločbo, da se mi zavrne bivanje, kar je normalno, saj ne izpolnjujem pogojev.
Kot sem pa že prej omenila, bi rada, da se malo "zavleče" in zato bom napisala pritožbo. Zanima pa me, če se
v pritožbi lahko sklicujem na nepopolno vlogo oz., da nisem vloge podpisala? Seveda, ne bi direktno navedla, da sem to storila namerno. A mogoče moj podpis ni pomemben zato, ker ne izpolnjujem pogojev za subvencionirano bivanje?
Lep dan
Guga |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Nov 10, 2008, 2008b 14:31
|
|
|
Pridružen/-a: Sre Jan 2008 22:50
|
|
Živjo,
se opravičujem za zapoznel odgovor
Najverjetneje so ti odločbo zavrnili na podlagi izgubljenega statusa in se jim manjkajoči podpis ni zdel bistven.
Seveda lahko v pritožbi omeniš nepopolno vlogo, vendar ne vem, če bo to kaj pomagalo oz. bodo s tem mogoče samo ugotovili, da si to naredila namerno. Vseeno pa seveda lahko poskusiš, saj boš pravico bivanja v vsakem primeru enkrat letos izgubila.
Veliko sreče pri pritožbi in lep dan! |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Pon Nov 10, 2008, 2008b 15:20
|
|
|
Pridružen/-a: Tor Avg 2006 11:36
|
|
| Take ki ne oddajo prošnje v pravem času ali izgubijo status kar hitro vržejo iz študenta tisti, ki pa imajo nepopolne vloge pa ponavadi lahko zavlečejo izselitev tudi do pol leta. |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|