Kazalo po Študentska svetovalnica forumu
Pomoč pogostih vprašanj  Išči  Seznam članov  Skupine uporabnikov  Tvoj profil  Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava   Registriraj se

Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.

Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.

Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice

Avtor Sporočilo
<  kadrovska štipendija
janjapretnar
PrispevekObjavljeno: Tor Jan 26, 2010, 2010b 17:50  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Tor Jan 2010 17:43

Pozdravljeni!

Pred kratkim sem dobila odločbo da se mi podeli kadrovska štipendija na ministrvu (gre za eno od 87 štipendij ki jih je razpisala Vlada RS). Zanima me kolikšna je navadno takšna štipendija in kakšna je razlika med dodatkom če se šolam izven kraja svojega stalnega bivanja, vendar imam prijavljeno začasno bivanje v kraju kjer se šolam? Mi potem ta dodatek sploh pripada (na začetku tedna se z osebnim avtom vozim v kraj šolanja in konec tedna nazaj v domači kraj)? So kakšne posebnosti, na katere moram biti pozorna pri podpisu pogodbe?

Že vnaprej hvala za odgovor.

Lp
Janja
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Luka1
PrispevekObjavljeno: Sre Jan 27, 2010, 2010b 16:09  Odgovori s citatom
nekoč svetovalec , danes ... :)

Pridružen/-a: Pon Okt 2006 11:49

Živjo!

Zelo veliko informacij o teh štipendijah boš našla na spletni strani http://www.mju.gov.si/si/delovna_razmerja_in_stipendiranje/stipendije/ , kjer najdeš razpis za te štipendije, pravilnik o štipendiranju, kontakte pristojnih itd.

Tako ti predlagam, da si prebereš te pravne akte, saj boš tam verjetno izvedela ne le odgovore na vprašanja, ki si jih zastavila, temveč tudi druge pomembne informacije oziroma odgovore na vprašanja, za katera sploh nisi vedela, da jih imaš :)

V kolikor pa ne boš zasledila odgovora na svoja vprašanja, pa nas ponovno vprašaj, in v tem primeru ti bomo z veseljem odgovorili.

Ko boš dobila v podpis pogodbo, nam jo lahko pošlješ/prineseš, pa jo bomo mi skupaj s teboj pregledali in ti sproti odgovorili na vprašanja ter te opozorili na tiste določbe, ki ti prinašajo kakšne obveznosti.

Pri tem bi te rad opozoril še na to, da lahko vlogo za državno štipendijo vložiš kadarkoli med študijskim letom, tako da če se ne boš odločila za kadrovsko štipendijo, premisli tudi o tem, da bi se prijavila za državno štipendijo.

Če te še karkoli zanima, prosim, sporoči, sicer pa prijeten študij in čestitke za štipendijo!

Lp,
Luka
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Stran 1 od 1
Kazalo po Študentska svetovalnica forumu -> Štipendije

Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu