Kazalo po Študentska svetovalnica forumu
Pomoč pogostih vprašanj  Išči  Seznam članov  Skupine uporabnikov  Tvoj profil  Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava   Registriraj se

Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.

Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.

Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice

Avtor Sporočilo
<  NUJNO!Problemi pri urejanju stalnega prebivališča in študija
smrkec
PrispevekObjavljeno: Sre Jun 15, 2011, 2011b 10:50  Odgovori s citatom

Pridružen/-a: Pon Sep 2010 13:20

Lep pozdrav!

Zanima me, ali imate rešitev za to situacijo.

Naša hiša, na kateri sem imel prijavljeno stalno prebivališče, se je morala porušiti. In s tem sem izgubil tudi stalno prebivališče. Problem je sedaj v tem, da si moram nujno zrihtati nekje stalno prebivališče, ker sem dobil informacije, da se brez stalnega prebivališča ne moreš vpisat naprej in si zagotoviti status. Stalnega prebivališča pa si pri sorodnikih ne morem porihtat, starši stanujejo v tetinem najemniškem stanovanju, teta pa stric pa mi ne pustita se prijaviti sem, saj imam s starši zelo slabe odnose. Pozanimal sem se, če bi si lahko zrihtal stalno prebivališče na njihovem uradu, ampak ker nisem prejemnik nikakršne socialne pomoči, se ne morem tukaj prijaviti. Tako da mi ne preostane nobena varianta več, da bi se kjerkoli prijavil. Kaj naj še sploh storim?

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
MašaG
PrispevekObjavljeno: Tor Jun 21, 2011, 2011b 11:51  Odgovori s citatom
socialno svetovanje

Pridružen/-a: Sre Jun 2009 15:53

Zdravo smrkec!

Tvoja težava je zelo kompleksna in presega naše znanje. Predlagam ti, da se obrneš direktno na Upravno enoto in jim razložiš težavo. Na UE so najbolj usposobljeni za to, poznajo te zakone in bodo rešitev našli bistveno hitreje od nas.

Tukaj imaš napisane številke vseh upravnih enot v Sloveniji - http://www.upravneenote.gov.si/

Upam, da urediš situacijo na najugodnejši možen način!

Srečno!
Maša
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Stran 1 od 1
Kazalo po Študentska svetovalnica forumu -> Študenti s posebnimi potrebami

Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Pojdi na: