Uporabnike obveščamo, da smo se preselili na nov forum.
Na novem forumu je potrebno ponovno opraviti registracijo.
Postavljanje vprašanj na starem forumu ni več omogočeno. Če na vaše vprašanje še nismo odgovorili nam ga prosimo ponovno zastavite na novem forumu.
Hvala za razumevanje.
Ekipa Študentske svetovalnice
| Avtor |
Sporočilo |
| < Zaprositev za status s posebnimi potrebami ob prepisu |
|
Objavljeno:
Tor Maj 10, 2011, 2011b 13:58
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Mar 2011 21:31
|
|
Pozrdavljeni!
Letos sem vpisana v prvi letnik na FDV. Kot dijakinja s posebnimi potrebami, sem ob vpisu lani predložola prošnjo za vpis po posebnih pogojih (minimum 85% točk) in ta status tudi dobila. Ker pa mi študij na tej fakulteti ni všeč, sem se letos ponovno vpisala v prvi letnik na FF in vnovič zaprosila za status. Skrbi me ali je mogoče ta status uveljavljati 2x? Ali sem lani že izkoristila to možnost in je letos ne bom več imela?
Najlepša hvala za odgovore, ker me že zelo skrbi letošnji vpis.
LP, Manca |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor Maj 17, 2011, 2011b 10:35
|
|
|
socialno svetovanje
Pridružen/-a: Sre Jun 2009 15:53
|
|
Zdravo Katee!
Tudi v letošnjem šolskem letu lahko ob prepisu oddaš prošnjo za vpis po posebnih pogojih. Zakon ti daje pravico do ponovnega vpisa pod enakimi pogoji, zato ne vidim razloga, da ne bi smela zaprosit. Če si dobila potrjeno prošnjo lani, pri vpisu v prvi letnik, verjamem, da boš dobila še enkrat.
To informacijo lahko preveriš tudi sama na vpisni službi - (01) 2418-502, 2418-555, pon-čet.: od 9.00 - 11.00 in od 14.00 do 15.00, pet.: od 9.00 do 11.00. Bi to preverila zate jaz, ampak sem uspela (spet) ujeti ravno njihovo pavzo.
Srečno!!
LP Maša |
|
|
|
 |
|
Objavljeno:
Tor Maj 17, 2011, 2011b 19:47
|
|
|
Pridružen/-a: Čet Mar 2011 21:31
|
|
Najlepša hvala za odgovor.
LP, Kaja Manca |
|
|
|
 |
|
|
Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas |
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|